Ansatte i INEVO

Rådgivere

Frode Vik

Frode Vik

Daglig leder og rådgiver

Frode har siden 1996 jobbet med digitale flater. Som tidligere produkt- og markedssjef i Kelkoo og Yahoo!, har han solid erfaring med SEM, SEO og CRO. Han har også arbeidet mye med netthandel.

På fritiden spiller Frode mye el-gitar og er frontgitarist i et heavy metal-band. Med sine sjeldne musikeregenskaper har han satt en skyhøy standard for gitarsoloer. Når han skal koble helt av er han å finne langt inni Vestlandske skoger, på jakt etter elg, ryper eller huggorm.

frode@inevo.no

Karl Philip Lund

Karl Philip Lund

Rådgiver

Karl Philip Lund har 15 års erfaring med digital markedsføring og e-handel. Han har vært med å skape suksesshistorier for selskaper som Amazon.com, Norwegian, Hurtigruten, Enklere Liv og Blivakker.

Karl Philip, også kalt KP, er en vitaminbombe og levende legende innen epostmarkedsføring og netthandel i Norge. Med sin store lidenskap for det digitale landskap, holder han også foredrag rundt om i det langstrakte land, i tillegg til å undervise på Høyskolen Kristiania.

kp@inevo.no

Martine Karlsson

Martine Karlsson

Rådgiver

Martine har lang erfaring innenfor ehandel, synlighet og sosiale medier, fra egen virksomhet og som rådgiver for små og store selskaper. Martine har kompetanse innenfor, programmatic, søkemotormarkedsføring, sosiale medier og synlighet.

Martine er gift med skogens konge og er en (påtvungen?) friluftsentusiast. Hun er også glad i å trene og bake med sine to nydelige døtre.

907 24 229
martine@inevo.no

Hanne Birgitte Arntsen

Hanne Birgitte Arntsen

Rådgiver

Hanne Birgitte har bachelorgrad i innovasjon og forretningsutvikling med spesialisering i digital markedsføring. Hun har gode ferdigheter innen innhold og konseptutvikling, og har i tillegg bakgrunn fra retail.

Hanne Birgitte jobber med Design Sprint, innholdproduksjon, PPC, samt strategi- og konseptutvikling. Visste du at hun også er hobbyillustratør og pensjonert ballettdanser?

hannebirgitte@inevo.no

www.hannebirgitte.com

Bjørn Omsland

Bjørn Omsland

Rådgiver

Bjørn har 20 års erfaring fra nettbutikkbransjen med effektive løsninger, økt salg og bedre synlighet. Han har bant annet jobbet med Enklere Liv, Sprell og Mitt Dekkhotell.

I tillegg til rådgiverrollen er han programmerer og integrasjonsekspert i INEVO. Visste du også at han er klatreentusiast? Et villmarkshjerte av natur.

488 68 808

bjorn@inevo.no

www.omsland.com

Suhaib Malik

Suhaib Malik

Web Analytics

Suhaib er vår ekspert på webanalyse og teknisk oppsett av konverteringsoptimalisering. Dyp teknisk kompetanse kombinert med god forståelse av brukeradferd gjør Suhaib til en særdeles viktig ressurs på Inevo-teamet.

suhaib@inevo.no

Jonas Moe

Jonas Moe

Rådgiver

Jonas jobber som digital rådgiver og har erfaring med digital markedsføring innen netthandel, e-post og sosiale medier. Han er sertifisert i CRO og har naturligvis hovedfokus på CRO og digital brukeropplevelse. 

Jonas er også en del av trubadureliten i INEVO og klimprer på gitaren når han kan. I tilegg har han drevet med kampsport i flere år og har sort belte i taekwon-do.

974 12 331 
jonas@inevo.no
www.jonasmoe.com

 

Eivind Bodding

Eivind Bodding

Rådgiver

Eivind har erfaring med SEO, konverteringsoptimalisering, brukeropplevelse og innholdsmarkedsføring. I INEVO jobber han aktivt med analyse og søkemotoroptimalisering, kombinert med konverteringsoptimalisering og betalt søk.

I tillegg har Eivind et skjult talent i fotballdømming og knuser pikehjerter med sin vakre gitarspilling.

917 64 717
eivind@inevo.no

Steven Macdonald

Steven Macdonald

Rådgiver

Steven Macdonald har sterk faglig kompetanse innenfor SEO og innhold. Han har over ti års erfaring innenfor digital markedsføring og e-handel fra blant annet online spill, reise- og software-bransjen. Med seg i CV-sekken har han store navn som SuperOffice, Hurtigruten og Gengo. Med sine analytiske evner og solide bakgrunn er han en viktig spiller på INEVO-teamet!

Når Steven lukker laptoppen og tar av seg rådgiverhatten for dagen, er han enten å finne på reisefot eller blant gryter og dørslag på kjøkkenet.

Cathrine Andrea Knutsen

Cathrine Andrea Knutsen

Designer

Cathrine har en bachelorgrad i visuell kommunikasjon fra Australia og er vår digitale designer. I tillegg jobber hun mye med annonsering i sosiale medier som Facebook og Instagram.

Visste du at Cathrine kom på 2.plass i Norges- og Skadinavisk mesterskap i kettlebell? Cathrine er dedikert og sterk som få, og trener aktivt kettlebell flere dager i uken. Derfor skal du være forsiktig med å ringe henne for tidlig i helgen da hun bruker mye tid på å restituere.

926 53 728
cathrine@inevo.no

Thea Økstad Martinsen

Thea Økstad Martinsen

Rådgiver

Thea har en bachelorgrad i markedskommunikasjon, med spesialisering i sosiale medier fra BI. I INEVO er hun en viktig ressurs på sosiale medier-teamet, og jobber med annonsering og innholdsproduksjon på Facebook og Instagram.

Thea er interessert i fotografi og har jobbet i fotobutikk i mange år. Hun er glad i å reise og oppleve nye kulturer. Da har hun selvfølgelig med seg kameraet og knipser til minnekortet er fullt.

thea@inevo.no

Gina Long Liabø

Gina Long Liabø

Rådgiver

Gina er spesialisert innenfor betalt søk og sertifisert i Google Adwords. Hun jobber hovedsakelig med strategi og optimalisering av AdWords kampanjer (Søk, Shopping og Display). Gina har også erfaring med digital markedsføring, sosiale medier og innholdsmarkedsføring.

Har du et spørsmål hva angår øyne, linser og briller – spør Gina. I tillegg er hun en særdeles dyktig pianospiller og baker hinsides gode kaker.

953 09 697
gina@inevo.no
www.ginaliabo.com

Hannah Haraldsen Lindelien

Hannah Haraldsen Lindelien

Rådgiver

Hannah studerer markedsføring og merkevareledelse, med fordypning i digital markedsføring. Hun har opparbeidet seg god forståelse av det digitale landskapet samtidig som hun har erfaring med flere digitale plattformer. Hun er sertifisert i Google AdWords og jobber med analyse og optimalisering av kampanjer og betalt søk.

Hannah er nysgjerrig på verden og liker å reise. I tillegg er hun en skapbaker med flere års erfaring fra bakebutikk. Favoritten er kanelboller, og hun deler gjerne bakehemmeligheter og oppskrifter om man spør pent.

478 312 31
hannah@inevo.no
http://hannahlindelien.com/

Christine Hallås

Christine Hallås

Rådgiver

Christine er kommunikasjonsrådgiver med spesialisering i digital markedsføring og kommunikasjon. I INEVO jobber hun aktivt med planlegging, gjennomføring og analyse av Facebook- og instagram-kampanjer samt drift og generell annonsering.

Christine liker seg godt i Kollen og ellers på skiarrangementer. Hun har blant annet en forkjærlighet for hunder, Facebook og Northug.

984 60 272

christine@inevo.no

Kariann Langeland

Kariann Langeland

Rådgiver

Sotra-jenta, Kariann, er INEVOs nyeste familiemedlem som ble hentet rett fra reklamebransjen. Hun har en solid penn og har arbeidet som kreatør i to år, med kjente merkevarer som ALI Kaffe, TV Norge og Norges Handikapforbund.

Kariann er en ekte problemløser og flink til å se muligheter. Under Gulltaggen i 2016 vant hun og teamet sitt gull i klassen «Nordic Student Award» for sitt geniale app-konsept.

Med studiebakgrunn fra reklame og merkekommunikasjon er Kariann drillet i å tenke kreativt både på jobb og privat. Hver jul og påske morer hun seg med å lage sin egendesignede marsipan.

kariann@inevo.no

Even Ødegård

Even Ødegård

Rådgiver

Even er Google AdWords-sertifisert og har erfaring med digital markedsføring, sosiale medier og innholdsmarkedsføring. Han jobber blant annet med optimalisering og drift av Adwords-kampanjer og epostmarkedsføring.

Even løper fort og tar seg gjerne et maraton i blant. I tillegg er han rå på å skape engasjerende videoer: Det skal godt gjøres å få 5,2 millioner views på en video på YouTube.

942 91 911
even@inevo.no
www.evenodegard.com

Daniel Andersen

Daniel Andersen

Webutvikler

Daniel studerer digital markedsføring på Westerdals Oslo ACT. Han har jobbet med programmering og webutvikling i seks år, hvor han har vært selvstendig næringsdrivende siden 18-årsdagen, helt til han begynte å jobbe i INEVO høsten 2017. Daniel er spesialisert på WordPress, WooCommerce samt programmering av webapplikasjoner.

Daniel er som utviklere flest: Et nattdyr som gjerne tar seg en lur etter jobb og til gjengjeld er «tidlig oppe». Mens vi andre helst tyr til kaffekoppen, har Daniel alltid en Monster (energidrikk) tilgjengelig på pulten. Han deler interessen for fotball med flere av gutta i INEVO og er særdeles opptatt av grafisk design.

daniel.andersen@inevo.no

Operative markedsassistenter(OMA)

Niclas Nilsen

Niclas Nilsen

Rådgiver

Med sin bachelor i markedsføring og merkevareledelse og lange erfaring fra retail og kundeservice, har Niclas bygget solid kompetanse innenfor markedsføringsfeltet. Ett av hans hovedfelt er betalt annonsering.

Niclas er en ekte lagspiller og hans store lidenskap og hobbyinteresse er italiensk fotball. Mye kan tyde på at Niclas også er en utfordrer. Ryktene sier at han skal ha fått seg en god dose juling i alpintbakken!

niclas@inevo.no

Annsofi Klevfoss

Annsofi Klevfoss

Rådgiver

Annsofi studerer siste året av sin bachelorgrad i PR og samfunnspåvirkning på Høyskolen Kristiania. Som flere av sine kolleger spesialiserte hun seg innen digital markedsføring, hvor hun har en forkjærlighet for AdWords. Hun har tidligere erfaring med markedskoordinering og har hatt praksis i PR-byrå i løpet av studiet.

Annsofi er en pianospillende sangfugl og har intet ringere enn tre finaler i reality-programmene: “Det store korslaget”, “X-Faktor” og “Melodi Grand Prix” på CV´en sin. Når hun har pause fra tonene, leker hun med hunden Oliver eller drømmer seg bort i en bok. Annsofi har en sterk penn og et ivrig bakehjerte.

92698605
annsofi@inevo.no
www.annsofiklevfoss.com

Martine Lootz Benestad

Martine Lootz Benestad

Rådgiver

Martine har studert markedsføring og merkevareledelse med fordypning i digital markedsføring. Hun har erfaring med AdWords og innholdsmarkedsføring.

Før markedsføringsstudiene, studerte hun sosiologi og kriminologi i London. Hun er ei aktiv, nysgjerrig og sosial jente som ikke ligger på latsiden. Som den nyhetsjunkien hun er, er hun alltid oppdatert på siste nytt – og krim. Ja, du leste riktig. En ekte Stella Bonasera. Heldigvis var INEVO rask på labben og fikk kapret denne herligheten før CSI gjorde det!

995 61 427
martinelootz@inevo.no

Simen Ellevset

Simen Ellevset

Rådgiver

Simen studerer markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania. Som flere av sine medkolleger har han fordypet seg i digital markedsføring og har en lidenskap for epostmarkedsføring. Simen er alltid sulten på å lære og leser gjerne en bok eller to ved siden av studiene. Da står digital markedsføring og personlig utvikling fremst i bokhyllen. Av og til er det nødvendig å koble av og da tar han helst en treningsøkt eller kaster seg ut på fotballbanen.

simen@inevo.no
www.simenellevset.no

Daniel Torsvik

Daniel Torsvik

Rådgiver

Daniel er sertifisert i Google Adwords og jobber med optimalisering av Adwords-kampanjer og annen digital markedsføring.

Daniel er en lifehacker om vi skal tro anonyme kilder. Han skal ha kommet på andreplass i gatesjekking, da han klarte å skaffe over 50 nummere på under to timer.

472 94 775  
daniel@inevo.no
www.danieltorsvik.com

Annet

Maimona Javed

Maimona Javed

Regnskapsmedarbeider

Maimona studerer regnskap og revisjon ved Handelshøyskolen BI, Oslo. Hos INEVO jobber hun som regnskapsmedarbeider der hun har ansvar for blant annet bilagsføring og regnskap.

Maimona er ei sporty jente som tidligere har drevet med fotball og landhockey. Nå trives hun best i styrkeavdelingen på Sats Elixa. På søndager er hun å finne i skog og mark!

400 44 540

maimona@inevo.no

Brenner du for digitalmarkedsføring? SEO, CRO, Adwords, sosiale medier, programmatics, analyse, prosjektledelse, design eller web, eventuelt hele pakka, send inn en søknad. Vi søker alltid etter nye kreative hoder! Tips venner eller kjente du mener vil passe sammen med oss! post@inevo.no