+47 92 09 48 72 post@inevo.no

Ansatte i INEVO

Strategi og analyse

Frode Vik

Frode Vik

Daglig leder og rådgiver

Frode har siden 1996 jobbet med digitale flater. Som tidligere produkt- og markedssjef i Kelkoo og Yahoo!, har han solid erfaring med SEM, SEO og CRO. Han har også arbeidet mye med netthandel.

På fritiden spiller Frode mye el-gitar og er frontgitarist i et heavy metal-band. Med sine sjeldne musikerevner har han satt en skyhøy standard for gitarsoloer. Når han skal koble helt av er han å finne langt inni Vestlanske skoger, på jakt etter elg, ryper eller huggorm.

+47 920 94 872
frode@inevo.no

Karl Philip Lund

Karl Philip Lund

Partner og rådgiver

Karl Philip Lund har 15 års erfaring med digital markedsføring og e-handel. Han har vært med å skape suksesshistorier for selskaper som Amazon.com, Norwegian, Hurtigruten, Enklere Liv og Blivakker.

Karl Philip, også kalt KP, er en vitaminbombe og levende legende innen epostmarkedsføring og netthandel i Norge. Med sin store lidenskap for det digitale landskap, holder han også foredrag rundt om i det langstrakte land, i tillegg til undervisning på Høyskolen Kristiania.

+47957 26 655

 

kp@inevo.no

Martine Karlsson

Martine Karlsson

Rådgiver

Martine har lang erfaring innenfor ehandel, synlighet og sosiale medier, fra egne virksomheter og som rådgiver for små og store selskaper. Martine har kompetanse innenfor, programmatic, søkemotormarkedsføring, sosiale medier og synlighet.

Martine er gift med skogens konge og er en (påtvungen?) friluftsentusiast. Hun er også glad i å trene og bake med sine to nydelige døtre.

+47907 24 229
martine@inevo.no

Hanne Birgitte Arntsen

Hanne Birgitte Arntsen

Rådgiver

Hanne Birgitte har bachelorgrad i innovasjon og forretningsutvikling med spesialisering i digital markedsføring. Hun har gode ferdigheter innen innhold og konseptutvikling, og har i tillegg bakgrunn fra retail. Hanne Birgitte jobber med Design Sprint, innholdproduksjon, PPC, samt strategi- og konseptutvikling. Visste du at hun også er hobbyillustratør og pensjonert ballettdanser?

90 27 72 44
hannebirgitte@inevo.no
www.hannebirgitte.com

Bjørn Omsland

Bjørn Omsland

Rådgiver

Bjørn har 20 års erfaring fra nettbutikkbransjen med effektive løsninger, økt salg og bedre synlighet. Han har bant annet jobbet med Enklere Liv, Sprell og Mitt Dekkhotell. I tillegg til rådgiverrollen er han programmerer og integrasjonsekspert i INEVO. Visste du også at han er klatreentusiast? Et villmarkshjerte av natur. 

bjorn@inevo.no
488 68 808
www.omsland.com

Suhaib Malik

Suhaib Malik

Web Analytics

Suhaib er vår ekspert på webanalyse og teknisk oppsett av konverteringsoptimalisering. Dyp teknisk kompetanse kombinert med god forståelse av brukeradferd gjør Suhaib til en særdeles viktig ressurs på Inevo-teamet.

suhaib@inevo.no

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Sigurd Bjurbeck

Sigurd Bjurbeck

Rådgiver

Sigurd er spesialist og fagleder innenfor SEO og brukeropplevelse i INEVO. Han jobber også med produksjon av innhold på nett, og har solid kompetanse og erfaring innen analyse.

Sigurd føyer seg inn i rekken av hobbymusikere på huset og er en dyktig gitarspiller. På fritiden tar han ofte frem sitt speilreflekskamera og hans indre naturfotograf kommer frem.

414 28 455
sigurd@inevo.no

Steven Macdonald

Steven Macdonald

Rådgiver

Steven Macdonald har sterk faglig kompetanse innenfor SEO og innhold. Han har over ti års erfaring innenfor digital markedsføring og e-handel fra blant annet online spill, reise- og software-bransjen. Med seg i CV-sekken har han store navn som SuperOffice, Hurtigruten og Gengo. Med sine analytiske evner og solide bakgrunn er han en viktig spiller på INEVO-teamet! Når Steven lukker laptoppen og tar av seg rådgiverhatten for dagen, er han enten å finne på reisefot eller blant gryter og matlaging på kjøkkenet.

Harald Westre

Harald Westre

Rådgiver

Harald er utdannet innen markedskommunikasjon, og har siden 2010 jobbet med digital markedsføring mot en rekke forskjellige bransjer. Han er spesialist på SEO og brukeropplevelse på nett.

Når han ikke rocker SEO-verden spiller han hockey på Ski Icehawks. Nå Harald skal gjøre «ingenting» spiller han League of Legends.

953 35 363
harald@inevo.no

Eivind Bodding

Eivind Bodding

Rådgiver

Eivind har erfaring med SEO, brukeropplevelse og innholdsmarkedsføring for flere bedrifter. Han er også sertifisert i Google Adwords og jobber med optimalisering av Adwords-kampanjer og analyse gjennom Goolgle Analytics.

I tillegg har Eivind et skjult talent i fotballdømming og knuser pikehjerter med sin vakre gitarspilling.

917 64 717
eivind@inevo.no
www.eivindbodding.com

Sosiale medier

Cathrine Andrea Knutsen

Cathrine Andrea Knutsen

Rådgiver

Cathrine har Bachelor i visuell kommunikasjon fra Australia og har tidligere jobbet som digital designer. I tillegg til å være INEVOS grafiske designer jobber hun mye med annonsering i sosiale medier.

Visste du at Cathrine kom på 2.plass i Norges- og Skadinavisk mesterskap i kettlebell? Cathrine er dedikert og sterk som få, og trener aktivt kettlebell flere dager i uken. Derfor skal du være forsiktig med å ringe henne for tidlig i helgen da hun bruker mye tid på å restituere.

92653728
cathrine@inevo.no

Christine Hallås

Christine Hallås

Rådgiver

Christine er kommunikasjonsrådgiver med spesialisering i digital markedsføring / kommunikasjon. Hun har erfaring med digital markedsføring, sosiale medier og innholdsmarkedsføring for flere bedrifter, og er spesialisert innen Facebook- og instagram-annonsering. Christine har en forkjærlighet for hunder, Facebook og Northug.

984 60 272

christine@inevo.no

Thea Økstad Martinsen

Thea Økstad Martinsen

Rådgiver

Thea har en bachelorgrad i markedskommunikasjon, med spesialisering i sosiale medier fra BI. I INEVO er hun en viktig ressurs på sosiale medier-teamet, og jobber med annonsering og innholdsproduksjon på Facebook og Instagram.

Thea har en stor kjærlighet for fotografi og har jobbet i fotobutikk i mange år. Hun er glad i å reise og oppleve nye kulturer. Da har hun selvfølgelig med seg kameraet og knipser til minnekortet er fullt.

thea@inevo.no

Betalt søk

Even Ødegård

Even Ødegård

Rådgiver

Even er Google AdWords-sertifisert og har erfaring med digital markedsføring, sosiale medier og innholdsmarkedsføring. Han jobber med optimalisering av Adwords-kampanjer og annen digital markedsføring. Even er i tillegg en kløpper på løping og tar seg et maraton i blant. I tillegg er han rå på å skape engasjerende videoer – Det skal godt gjøres å få 4,5 millioner views på YouTube, men det har Even fått!

942 91 911
even@ inevo.no
www.evenodegard.com 

Gina Long Liabø

Gina Long Liabø

Rådgiver

Gina har erfaring med digital markedsføring, sosiale medier og innholdsmarkedsføring. Hun er sertifisert i Google Adwords og jobber med optimalisering av Adwords-kampanjer og annen digital markedsføring. Har du et spørsmål hva angår øyne, linser og briller – spør Gina. I tillegg er hun en særdeles dyktig pianospiller.

953 09 697
gina@inevo.no
www.ginaliabo.com

Maimona Javed

Maimona Javed

Regnskapsmedarbeider

Maimona studerer regnskap og revisjon ved Handelshøyskolen BI, Oslo. Hos INEVO jobber hun som regnskapsmedarbeider der hun har ansvar for blant annet bilagsføring og regnskap. Med sine analytiske ferdigheter er hun også å finne på AdWords-teamet hvor hun jobber med CRO og PPC. 

Maimona er ei sporty jente som tidligere har drevet med fotball og landhockey. Nå trives hun best i styrkeavdelingen på Sats Elixa. På søndager er hun å finne i skog og mark!


400 44 540

OMA

Jonas Moe

Jonas Moe

Rådgiver

Jonas jobber som digital rådgiver og har erfaring med digital markedsføring innen netthandel, e-post og sosiale medier. Han har hovedfokus på CRO og digital brukeropplevelse. 

Jonas er også en del av trubadureliten i INEVO og klimprer på gitaren når han kan. I tilegg har han drevet med kampsport i flere år og har sort belte i taekwon-do.

97412331
jonas@inevo.no
www.jonasmoe.com

Daniel Torsvik

Daniel Torsvik

Rådgiver

Daniel er sertifisert i Google Adwords og jobber med optimalisering av Adwords-kampanjer og annen digital markedsføring.

Daniel er en lifehacker om vi skal tro anonyme kilder. Han skal ha kommet på andreplass i gatesjekking, da han klarte å skaffe over 50 nummere på under to timer.

472 94 775

daniel@inevo.no

www.danieltorsvik.com

Martine Lootz Benestad

Martine Lootz Benestad

Rådgiver

Martine tar siste året av sin bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse med fordypning i digital markedsføring. Hun har erfaring med AdWords og innholdsmarkedsføring.

Før markedsføringsstudiene, studerte hun sosiologi og kriminologi i London. Hun er ei aktiv, nysgjerrig og sosial jente som ikke ligger på latsiden. Rolig ferie? Glem det. En aktivitetsferie som en topptur med fullt opplegg, er hva som gir Martine energi. Som den nyhetsjunkien hun er, er hun alltid oppdatert på siste nytt – og krim. Ja, du leste riktig. En ekte Stella Bonasera. Heldigvis var INEVO rask på labben og fikk kapret denne herligheten før CSI gjorde det!

995 61 427
martine@inevo.no