Design Sprint er fem-dagers prosess utviklet for å løse kritiske utfordringer gjennom design, prototyping og brukertesting.

Prosessen er utviklet av Google Ventures og består av det beste fra tradisjonelle og kjente modeller for innovasjon og idéutvikling. I løpet av en arbeidsuke går man fra idé til prototype og tester på reelle brukere. Verktøyet er effektivt for både tjeneste- og produktutvikling, samt å teste om en idé er verdt å satse på eller ei. Går bedriften din med tanker om å realisere en idé? Eller har dere en utfordring som hindrer bedriften i kontinuerlig utvikling? Med Design Sprint hjelper vi dere fremover.

 

modell-sprint_16422021_321e1129c34f551632da8ef3723f2e240f673ced

Ofte stilte spørsmål om Design Sprint

Med Design Sprint spoler vi fremover for å se hvordan forbrukere interagerer med et potensielt produkt/tjeneste, før bedriften din foretar kostbare valg og forpliktelser. Vi tilbyr to-tre sprintere fra INEVO og alt av utstyr og tilbehør som trengs for å gjennomføre prosessen. Med fem dager viet til Design Sprint vil dere oppnå verdifulle resultater som kan ta bedriften til nye høyder.

Les om da vi sprintet med EVO Fitness.

Vil du vite mer om våre Design Sprinter? Send oss en mail på post@inevo.no