Hopp til hovedinnhold

Samarbeid med Norges ledende e-handelseksperter

INEVO hjelper norske bedrifter med å øke inntektene gjennom betalt søk, sosiale medier og e-postmarkedsføring for e-handelsnettsider. Med vår kunnskap, ekspertise og erfaring hjelper vi deg med å bygge intern kompetanse, implementere markedsføringskampanjer og øke e-handelsinntektene.

Hvorfor velge INEVO?

  • Praktisk ekspertise

  • Rask vekst

  • Rimelig investering

Mange tradisjonelle markedsføringsbyråer tilbyr dyre strategiske råd. Ja, strategi er viktig, men den største utfordringen for e-handelsselskaper er ikke strategi, det er gjennomføring. INEVO løser dette problemet gjennom vår unike modell - OMA. En OMA er en digital markedsfører som har kunnskapen, innsikten og ekspertisen til å gjøre praktisk arbeid for å hjelpe e-handelsselskapet ditt til å vokse.

Lær mer om OMA-modellen ->

Hvordan vi hjelper e-handelsselskaper

Gjennom kunnskap, ekspertise og erfaring hjelper INEVO e-handelsselskaper med å øke inntektene gjennom betalt søk, sosiale medier og e-postmarkedsføring.

01

Praktisk kompetanse

I motsetning til tradisjonelle markedsføringsbyråer, sikrer OMA-modellen vår at en dedikert digital markedsfører er en integrert del av teamet ditt. Vi sitter sammen med deg og teamet ditt for å lære mer om dine produkter, kunder og virksomhet.

02

Hurtig vekst

Vi har dokumentert suksess fra flere nettbutikker. I tillegg er vår ekspertise sertifisert av Meta, Google Ads og Klaviyo. Dette gjør oss til det eneste byrået i Norge som kan levere rask og betydelig vekst.

03

Rimelig investering

For en investering på 700 000 per år, betydelig mindre enn å ansette en intern markedsfører, får du en e-handelsekspert som er forpliktet til bedriftens vekst som hjelper deg med betalt søk, betalt sosial og e-postmarkedsføring.

Vi skaper verdi for kundene våre

Våre ansatte har fått opplevelsen av to flotte kollegaer i stedet for et eksternt byrå, noe som har skapt både tillitt og økt kompetansen internt.

Charlotte Kvasnes

Charlotte Kvasnes

Head of Digital and Marketing, Gullfunn

Bedrifter som bruker oss

Moccamaster
BliVakker
Gullfunn
Hadeland Glassverk
Kremmerhuset
Villoid
Bullfighter
Dermalogica

Kompetanse

I tillegg til vår OMA-modell, tilbyr INEVO en rekke essensielle tjenester for din bedrift.

Klar for å se resultater?

Ta en kaffe med oss — vår dør er åpen.