Hopp til hovedinnhold

Operative markedsassistenter med fagspesialister i ryggen

Med en unik samarbeidsform hjelper INEVO bedrifter med digital markedsføring.

Operative markedsassistenter

  • Løser konsulentutfordringene

  • Du slipper å ansette

  • Du får et fagmiljø i ryggen

Operative markedsassistenter (OMA) er kjernen i vår samarbeidsmodell, OMA-modellen. Helt enkelt forklart handler det om at vi matcher en av våre OMAer med din bedrift, basert på deres kompetanse og dine behov. Med en OMA får du hjelpen du trenger raskere og mer kostnadseffektivt enn ved ansettelse. Modellen tilbyr en helt unik fleksibilitet hvor kompetansen tilpasses dine behov, selv når behovet endrer seg!

Lær mer om OMA-modellen ->

Slik hjelper vi deg

01

OMA

Våre OMAer jobber operativt med markedsføring for at du skal nå dine mål! En ekspert på markedsføring, som også kjenner din merkevare, bedrift og menneskene i den. Gjennom OMA-modellen får du ikke bare en markedsfører, men også et helt fagmiljø i ryggen.

02

Spesialistmiljø

Våre spesialister besitter en særegen spisskompetanse innen sitt fagområde - både strategisk og operativt. På denne måten takler de komplekse problemstillinger og bidrar med verdifull innsikt du kun finner hos noen i toppen av sitt felt.

03

Team

Om du har et stort prosjekt, eller trenger ekstra drahjelp, da har vi løsningen. Med et team fra INEVO får du fire personer som hjelper deg å nå dine mål. Et team dekker et bredere kompetanseområde og har større kapasitet enn en OMA alene.

Vi skaper verdi for kundene våre

Våre kontaktpersoner har veldig rask responstid på alle våre henvendelser, vi føler at vi er i svært gode hender. Utover dette taler de gode resultatene for seg selv.

Anders Ellefsen

Anders Ellefsen

Markedsansvarlig, Ragn-Sells

Bedrifter som bruker oss

Moccamaster
BliVakker
Super Office
Laerdal Medical
Evo Fitness
Gullfunn
Hadeland Glassverk
Kremmerhuset

Klar for å se resultater?

Ta en kaffe med oss — vår dør er åpen.