Hopp til hovedinnhold

Tilbake til blogg

Netthandelsblogg: INEVO

INEVO er finalist i EY Entrepreneur Of The Year Award 2022

INEVO er finalist i EY Entrepreneur Of The Year Award 2022.

Verdens største vekstskaperprogram, EY Entrepreneur Of The Year gjennomføres for 21. gang i Norge. På shortlisten er det ledere fra 34 ulike virksomheter som konkurrerer i seks regionsfinaler gjennom november - om å bli årets beste vekstskaper.

Dette er personer som bidrar med idéer, kreativitet, satser kapital og yter egeninnsats for å skape varige verdier, videre vekst og arbeidsplasser. Hensikten med EY Entrepreneur Of The Year Award er å hedre og fremheve arbeidet vekstskaperne gjør.

15. november er det duket for prisutdeling i Oslo, hvor INEVO er nominert.

I år er INEVO det eneste norske markedsføringsbyrået som er finalist i konkurransen, noe som er ekstra stas.

Stas å være nominert

-  Vi er skikkelig stolte over å være blant finalistene i EY Entrepreneur Of The Year Award! Det er en bekreftelse på at vårt langsiktige arbeid med å utvikle fremtidens digitale markedsførere gjennom INEVOs OMA-program (operative markedsassistenter) gir gode resultater - både for våre kunder og ansatte, sier daglig leder, Frode Vik.

EY Entrepreneur Of The Year

EY Entrepreneur Of The Year er verdens største vekstskaperprogram med kåringer i over 60 land. Kåringen ble etablert i USA i 1989, men prisutdelingen kom ikke til Norge før i 2002. Siden 2002 har Norges beste vekstskapere blitt hedret for det gode og inspirerende arbeidet de har gjort.

I år var det i underkant av 4200 av Norges ca. 300 000 aksjeselskaper som møtte kriteriene til EY Entrepreneur Of The Year-programmet. Omkring 300 av disse hadde én eller flere vekstskapere som tilfredsstilte kriteriene om aktiv ledelse og eiendeler. Av disse var det bare vekstskapere fra 34 virksomheter som ble nominert og dybdeintervjuet til årets program.

EY har delt Norge inn i seks regioner hvor en uavhengig jury kårer finalister i hver region.  De 34 regionale finalistene deltar derfor på sine respektive regionskåringer i november.

8 november starter årets regionskåring i Stavanger, og går deretter videre til Oslo, Bodø, Kristiansand og Trondheim, før det avsluttes i Bergen 30. november.

I Oslo går prisutdelingen av stabelen den 15. november på Bjørvika Konferansesenter.


Klar for å se resultater?

Ta en kaffe med oss — vår dør er åpen.