+47 92 09 48 72 post@inevo.no

VI SKAPER SUKSESSHISTORIER!

 

Design Sprint          Programmatic

SEO                            PPC

CRO                           SOME

Epost                        Analyse

Inevo er en talentfabrikk som hjelper bedrifter å skape suksesshistorier! Vi jobber med alle aspekter av digital markedsføring og tilbyr Design Sprint som et effektivt verktøy til forretningsutvikling. Hos oss rekrutterer vi unge talenter til å bli operative eksperter på digital markedsføring og jobber etter vår egen OMA-modell. Vårt hovedmål er å øke salg og konvertering i digitale kanaler.

Slik jobber vi

1 – STRATEGI

Har du forankret dine digitale aktiviteter med selskapets strategi? INEVO tilbyr digital strategi, handlingsplaner, arbeidsmøter og Design Sprint. Slik lager du en effektiv strategi

2 – Få flere besøk

Hva gjør du for å få nye potensielle kunder inn til nettsiden din? Inbound marketing som Google Adwords, SEO aktiviteter, synlighet i sosiale medier er noen av aktivitetene vi jobber med for å skaffe flere besøkende. Gjennom Design Sprint hjelper vi deg med tjeneste- og produktutvikling.

3 – Få flere kunder

Finner kundene frem på nettstedet ditt? Presenterer du de riktige produktene/tjenestene, og får du omgjort brukere til kunder? Konverteringsoptimalisering eller CRO er kritisk for å få flere kunder.

4 – Øke verdien

Hvordan behandler du kundene i etterkant av kjøpsprosessen? Følger du opp, sender du dem nyhetsbrev, tilbyr dem verdifullt innhold og arbeider du med mersalg? For de som ikke valgte å kjøpe nå, gjør du remarketing?

5 – ANALYSE

Hvilke resultater oppnår du? Hvor trykker skoen og hva kan bli bedre? Dette kartlegger vi og analyserer fortløpende for at vi skal kunne utføre riktige tiltak.

Noen av kundene vi har jobbet med

Google Premier Partner

Inevo jobber med alle av Google’s verktøy for annonsering og webanalyse, inkludert både Adwords, Analytics og Tag Manager.

Visual Website Optimizer

Vi er Norges første sertifiserte partnere av VWO.