Hopp til hovedinnholdet
Tjeneste

Google Ads

Hva er Google Ads?

Google Ads, tidligere Google AdWords, er Google sin annonseplatform på nett. Annonsering av produkter og tjenester i Google passer fint for deg som er opptatt av resultatbasert markedsføring, da det er med på å stimulere trafikk, salg og synlighet i søkemotorer.

Google Ads er såkalt pay per click annonsering og innebærer at du som annonsør kun betaler når noen faktisk klikker på annonsen din. Med Google Ads kan du gjennom Google søk, display eller shopping nå ut til kunder som befinner seg i forskjellige kanaler og stadier i kjøpsprosessen og vise dem et tilpasset budskap. Mulighetene er mange!

Google Ads logo


Typiske tjenester som INEVO’S Google Ads team kan levere er:

 • Oppsett og drift av en Google Ads konto
 • Oppsett av konverteringssporing i konto
 • Google Ads Audit for eksisterende kontoer. Om din bedrift allerede har en Google Ads-konto, kan vi, basert på analyser, tester og audits gjennomføre tiltak og forbedringer.
 • Søkeannonser
 • Shopping-annonser
 • Display-annonser
 • Video (Youtube)-annonser
 • Testing og optimalisering av kontoen
 • Finne spesifikke søkeord for deg gjennom søkeordsanalyse
 • Analyse av landingssider
 • Konkurrentanalyse
 • Kontinuerlig rapportering
 • Målretting og remarketing.

–  Visste du forresten at 98% forlater siden uten å konvertere? Med Google Ads remarketing kan vi målrette dine kampanjer mot besøkende som har vært på siden men ikke utførte den ønskede handlingen.

I INEVO har vi et Google Ads-sertifisert team som jobber operativt og kontinuerlig med analyse, optimalisering, automatisering og testing for kundene våre. Vi setter opp en Google Ads-konto for å gjøre deg og din bedrift mer synlig for potensielle kunder som leter etter produkter eller tjenester din bedrift tilbyr. Vi hjelper deg å øke trafikk og salg på nett og i fysisk butikk.

OMA samarbeidsmodell og Google annonsering

I INEVO har vi også fokus på helheten for deg som kunde. Det betyr at vi jobber aktivt med tilknyttede fagområder som SOME, SEO og CRO for å forbedre det totale resultatet.

I INEVO benytter vi ofte vår OMA modell for å levere helhet til kunden. Det mest vanlige er å betale et byrå for å utføre et bestemt antall oppgaver knyttet til Google Annonsering eller kjøpe en «pakke» på X-antall timer hver måned som inkluderer arbeid og rapportering.


En annen måte er å bruke OMA-modellen. Dette er en ny samarbeidsmodell som løser mange utfordringer knyttet til digital markedsføringskompetanse i norske bedrifter.

Når du bruker en OMA har du en operativ assistent som sitter ute hos din bedrift 1-3 dager i uken. Denne personen hjelper deg ikke bare med Google Ads utfordringer, men også med alt annet knyttet til digital markedsføring i din bedrift.

Alle OMA´er har tilgang på vårt fagmiljø på SØK og andre fagrupper, noe som gjør at de lett får hjelp og innspill på hvordan de skal løse dine utfordringer. Dette bidrar også med at det bygges kompetanse internt i din bedrift.

Vi tilbyr i tillegg kurs og veiledning for deg eller din bedrift om du ønsker å lære mer om Google Annonsering. Ta gjerne kontakt for en prat om hvordan vi sammen kan øke trafikk og konverteringer for din bedrift med Google annonsering!

Ofte stilte spørsmål

Hva er Google Ads?

Google Ads, tidligere Google AdWords, er Google sin annonseplatform på nett.

Hva koster Google Ads?

Google Ads er såkalt pay per click annonsering og det innebærer at du som annonsør kun betaler når noen faktisk klikker på annonsen din. Den reelle kostnaden av annonseringen avhenger av konkurransesituasjon, kvalitet på annonser og mål for annonseringen.

Hvorfor trenger jeg et Google Ads byrå?

Å optimalisere en Google Ads konto består av mange faktorer og krever god teknisk innsikt i plattformen. Dette, i kombinasjon med den raske utviklingen innen fagområdet, gjør at svært mange bedrifter velger å få hjelp til å jobbe med søkemotorannonsering fra et byrå.

VÅRE KUNDER ER FORNØYDE MED VÅR OMA - MODELL

TheFactory

TheFactory

Hvordan vi hjalp TheFactory til seier i Nordic Startup Awards.

Les suksesshistorien
Bilpleiekongen

Bilpleiekongen

Slik doblet Bilpleiekongen årets Black Friday-omsetning.

Les suksesshistorien
På finanskrisens slagmark

På finanskrisens slagmark

Svein Harald Øygard når toppselgerlisten på Island

Les suksesshistorien