Hopp til hovedinnholdet

Mest stilte spørsmål om Design Sprint

1. Hvor mange timer innebærer en Design Sprint?

En Design Sprint tar totalt 35 timer for hver Sprint-deltaker.

2. Går man ikke glipp av mye arbeidstid da?

Man vil gå glipp av en del, men Sprint-dagene starter kl. 10.00 og varer til kl. 17.00. Du har da tid til å lese mail og gjøre unna andre arbeidsoppgaver i rommet før (og etter) takeoff.

3. Hvor mange personer er med på en Design Sprint?

Et Sprint-team består av 7-8 personer. Vi stiller med to-tre Sprintere, inkludert en fasilitator.

4. Hvem bør være med på teamet?

Jo bredere spekter av egenskaper teamet har totalt, jo bedre. Administrerende direktør må være med, ettersom h*n er beslutningstakeren som har siste ord. Et tips er å inkludere en nøkkelperson fra hvert av bedriftens viktigste felt, som for eksempel HR, IT, salg, design etc.

5. Hvorfor Design Sprint og ikke andre metoder?

Design Sprint er en metodikk som er satt sammen av det beste fra større tyngre kreative prosesser og strategiprosesser. Design Sprint har tydelige rammer med tidsbegrensninger som tvinger deg til å ta beslutninger. Design Sprint er så effektiv at du ikke rekker å bli forelsket i idéene og derfor tar raskere beslutninger basert på intuisjon og teamets kunnskap. I løpet av fem dager validerer du idéene dine og finner ut om de er bra nok til å satses på eller ei.

6. Fungerer Design Sprint for alle typer produkter/løsninger?

Absolutt! Den største utfordringen vil være å prototype produktet, men prototypen skal være av goldielocks quality. Tenk med et prototype-mindset og du har en prototype ferdig innen torsdagen er omme.

7. Hvordan testes prototypen(e)?

Prototypen testes av fem forbrukere i løpet av fredagen. Forskning viser at fem testpersoner er nok til å se mønstre i reell forbrukeratferd.

8. What´s next?

Enten ideen din ble en suksess eller ei, har du kommet et godt stykke på vei. Kanskje du må kjøre et par dager av Sprinten også den påfølgende uken eller kanskje du kan gå i gang med utviklingen av produktet/løsningen allerede. Basert på fredagens brukertesting kan du avgjøre hvor veien videre går.

VÅRE KUNDER ER FORNØYDE MED VÅR OMA - MODELL

Der Ute

Der Ute

Les hvordan Der Ute sammen med INEVO skapte en sterk omsetningsvekst med WOW-opplevelse på nett!

Les suksesshistorien
Bullfighter

Bullfighter

Les hvordan Bullfighter økte salget sitt med 365% med strategisk rådgiving fra INEVO.

Les suksesshistorien
Triaden Tannklinikk

Triaden Tannklinikk

Slik fikk Triaden Tannklinikk 50 nye kunder på under en måned!

Les suksesshistorien