Hopp til hovedinnholdet

Historie


Blir ditt nettsted foretrukket gang på gang av søkerne?

Google og andre søkemotorers algoritmer har tradisjonelt fokusert på å levere de mest relevante treffene basert på søkefrasen som tastes inn i søkefeltet alene. I løpet av de siste årene har din personlige digitale atferd blitt en større del av den mangfoldige algoritmen.

Har du en nettside med godt innhold og god brukeropplevelse, vil dette øke sjansene for at brukerne kommer tilbake til deg – til tross for at siden din rangerer under konkurrentene dine.

Hva er så løsningen for å komme Google i møte med denne rangeringsfaktoren? Det beste og eneste rådet er å gjøre deg mest mulig relevant for søkeren. Dersom en Google-bruker gang på gang foretrekker din nettside over konkurrentene, til tross for at du kanskje rangerer lavere enn mange av dem, vil siden din løftes høyere opp i brukerens Google-søk i fremtiden.

De fleste hensyn Google tar, og alle algoritmer som styrer hva søkerne får servert på søkeresultatet, handler om relevans. Å levere søkeresultat som er skreddersydd for nettopp deg, stiller seg parallelt med søkemotorenes innsats for å gjøre søket mest mulig relevant til geografi og intensjonen bak en kompleks søkefrase.

VÅRE KUNDER ER FORNØYDE MED VÅR OMA - MODELL

Der Ute

Der Ute

Les hvordan Der Ute sammen med INEVO skapte en sterk omsetningsvekst med WOW-opplevelse på nett!

Les suksesshistorien
Bullfighter

Bullfighter

Les hvordan Bullfighter økte salget sitt med 365% med strategisk rådgiving fra INEVO.

Les suksesshistorien
Triaden Tannklinikk

Triaden Tannklinikk

Slik fikk Triaden Tannklinikk 50 nye kunder på under en måned!

Les suksesshistorien