Hopp til hovedinnhold
To dataskjermer

– Vi optimaliserte kundereisen og økte konverteringsraten med hele 211 % på en måned.

Lunehjem er i dag en av de raskest voksende interiørbutikkene på nett. I spissen har vi Lisbeth Tverback som har driftet butikken siden 2005.

Samarbeidet

Lunehjem var en av de første som åpnet nettbutikk innenfor interiør i Norge og Inevo har vært med på historien siden 2013. Gjennom tett samarbeid med Lisbeth har vi hjulpet Lunehjem med digital markedsføring som Adwords, SEO, bannerannonsering og sosiale medier, samt design og visuelt uttrykk.

– Vi har jobbet med Inevo i 5 år nå. Gjengen i Inevo er fantastiske å jobbe med, de kommer med konkrete tilbakemeldinger, de er løsningsorienterte, innovative, og en skikkelig herlig gjeng! De har vært en viktig årsak til at Lunehjem.no har kommet dit de er i dag, forteller Lisbeth.

Kundereisen

Høsten 2016 startet vi en ny reise ved å gjøre store endringer på nettsiden, omlegging av struktur og redesign. Inevo var Lunehjems støttespiller gjennom hele prosessen. Det viktigste spørsmålet som ble stilt var: Hvordan skal vi gjøre det enklere for kunden å navigere seg på nettsiden?

Fra første dag med workshop ble det satt opp forskjellige analyseverktøy som fulgte kunden gjennom hele prosessen på nettsiden. Basert på data ble det utarbeidet omstrukturering på menylinjen, søkefeltet ble gjort mer synlig, bildestørrelsen ble økt, samt endring av tekst og andre designelementer.

Vi optimaliserte kundereisen. Resultatet er formidabelt. Vi økte konverteringsraten med hele 211 % på en måned, forteller Lisbeth. Vi i Inevo er stolte av å få muligheten til å være med på en så spennende reise. Lunehjem har gitt oss stor frihet og tillit på veien.

Lunehjem

Lunehjem er en av de største nettbutikkene innen interiør i Norge. De har også en fysisk butikk sentralt i Tønsberg Sentrum. Gjennom gode samarbeid med store merkevarer som GUBI, &tradition, HAY, String Muuto, Northern Lighting, Menu og mange flere, viser de kvalitet på sine leveranser og arbeidet de gjør. Besøk nettsiden her; www.lunehjem.no

Vi har jobbet med Inevo i 5 år nå. Gjengen i Inevo er fantastiske å jobbe med, de kommer med konkrete tilbakemeldinger, de er løsningsorienterte, innovative, og en skikkelig herlig gjeng! De har vært en viktig årsak til at Lunehjem.no har kommet dit de er i dag.

Lisbeth Tverback, Daglig leder

Klar for å se resultater?

Ta en kaffe med oss — vår dør er åpen.