Hopp til hovedinnhold
Tilbake til suksesshistorier

Tilbake til suksesshistorier

730 og Melk & Honning

730 og Melk & Honnings nye nettsider

Slik hjalp vi 730 og Melk & Honning med lansering av nye nettsider og dobling av trafikken – på under et år.

Hvem er 730 og Melk & Honning?

730 er et uavhengig norsk nettmagasin etablert i 2008 som dekker norsk og internasjonal populærkultur. Melk & Honning ble startet i 2015 og er Norges ledende nettsted for motenyheter i tillegg til å romme intervjuer og features fra inn- og utland. Begge sidene er rettet mot et yngre publikum.

Ønsket utfall av samarbeid

Nettsidene til 730 og Melk & Honning hadde stort potensiale for mobiloptimalisering, mye fordi majoriteten av brukerne deres er på mobil. De hadde derfor et ønske om å modernisere plattformen og gi leserne deres en bedre brukeropplevelse.

Suksessfaktorer for samarbeidet

Vi inngikk et samarbeid som var preget av tett kontakt og høy kundeinvolvering. INEVO jobbet blant annet med brukeropplevelse og hastighetsoptimalisering, integrerte annonsesystem, utviklet skreddersydd mal til WordPress og fasiliterte for teknisk SEO, samt monitorering av tjenestene. Vi har underveis i prosjektet jobbet operativt og gitt kontinuerlig rådgivning.

Resultater og tilbakemelding fra 730 og Melk & Honning

Med nært samarbeid og kreativ frihet har vi levert to komplette nettsider med skreddersydd design og utvikling på WordPress for 730 og og Melk & Honning. Plattformene deres er styrket og modernisert, brukeropplevelsen forbedret og trafikken doblet.

"Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med INEVO. De har levert på kvalitet og effektivitet hele veien, og dette finnes ikke ellers i byråverdenen. Samarbeidet er et bevis på at OMA-modellen fungerer og at den både er effektiv og fleksibel. Det tette samarbeidet og fagmiljøet har vært avgjørende for suksessen på prosjektet.

Sindre Olsson, kommersiell leder i Ggs Media AS

Klar for å se resultater?

Ta en kaffe med oss — vår dør er åpen.