Hopp til hovedinnhold
Datamaskin med venstre sin logo

Hvem er Venstre?

Venstre er et politisk partiorganisasjon som ble stiftet 28. januar 1884, noe som gjør de til Norges eldste parti. Venstre er et liberalt parti og er det eneste sosialliberale partiet i norsk politikk.

Ønsket utfall av samarbeid

I en hektisk valginnspurt trengte Venstre hjelp med å holde i annonseringen for sosiale medier (Facebook, Snapchat, Instagram) og YouTube. Med hendene fulle var det viktig for Venstre at noen utfordret dem med tiltak på hvordan de best kunne distribuere sine saker i de gitte kanalene.

Målet til Venstre var tydelig. For dem (og for oss) var det et vellykket samarbeid definert av at Venstre klarte å komme over sperregrensen, gjerne med ekstra marginer å gå på.

Sukessfaktorer for samarbeidet

Venstre har vært en fantastisk organisasjon å jobbe sammen med. Tydelige mål fra start, høy grad av tillit og tilpasningsdyktighet har vært viktige suksessfaktorer i samarbeidet. Da Venstre kontaktet INEVO hadde de en klar visjon for sine digitale kampanjer og et tydelig bilde av målgruppen de ønsket å nå. Samtidig var de svært lydhøre for INEVOs faglige innspill, kanalforslag og råd underveis. Dette gjorde at ting gikk på skinner i innspurtsfasen til valgkampen. Tilliten Venstre viste oss gjorde at vi hadde rom for eksperimentering med formater, metoder og målretting noe som sørget for en tydelig og helhetlig kampanje som traff målgruppen godt.

Resultater og tilbakemelding fra Venstre

Gjennom bruk av de riktige kanalene og målgruppene klarte Venstre å nå ut til og engasjere ønsket målgruppe i innspurten av valgkampen. Venstre endte opp med 4.6% av stemmene og gjorde et historisk valg da de for første gang greide å komme over sperregrensen for tredje gang!

"Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og hjelpen vi fikk fra INEVO i valgkampen. INEVO forstod raskt våre behov og løste oppgavene vi trengte bistand med effektivt i en travel periode. Deres rådgivning bidro uten tvil til å løfte vår annonsering i sosiale medier."

Mona Lindseth, Prosjektleder i Venstre

Klar for å se resultater?

Ta en kaffe med oss — vår dør er åpen.