Hopp til hovedinnhold
Tilbake til tjenester

Tilbake til tjenester

Løft salget med E-postmarkedsføring

Vi bistår norske nettbutikker med å øke omsetningen fra e-postmarkedsføring.

Nytelse.no, Icon Beauty, Villoid

Vi analyserer, segmenterer, automatiserer, optimaliserer, skriver, designer, og tester alle aspekter av e-postmarkedsføringen din.

Felles for alle disse trinnene er målet om å skape en eksepsjonell e-poststrategi som gir resultater. Vi tar for oss de reelle utfordringene i e-postmarkedsføringen, fra å forstå målgruppen til å øke åpningsrater, og vi fokuserer på å øke salget ditt fra din e-post markedsføring.

De største fordelene med epostmarkedsføring

 • Høy ROI (avkastning for pengene)

 • Fungerer godt i både medgang- og nedgangstider

 • E-post er opptil 40 ganger mer effektiv til å nå din primær kundegruppe

 • Automatisering av e-post kan generere store inntekter, om det er gjort riktig

 • Bygge kunderelasjon og kundelojalitet

 • Beste måten å konvertere interesse til kjøp

Kontakt oss om e-postmarkedsføring ->

Hva er e-postmarkedsføring?

E-postmarkedsføring er ikke bare en selvfølgelig del av markedsføringen - det er en kraftig verktøykasse med uutforskede muligheter! Mange tror at e-postmarkedsføring bare handler om å sende ut nyhetsbrev, men sannheten er at det er så mye mer.

For noen er e-postmarkedsføring begrenset til å sende ut informasjon, tilbud eller nyheter til e-postlistene sine. Men det virkelige potensialet ligger i automatisering. Vi kan hjelpe deg med å sette opp automatiserte e-postkampanjer som påminner kunder om forlatte handlekurver, gir en varm velkomst til abonnenter, eller reagerer på andre handlinger kundene tar på nettstedet ditt.

Så, la oss utforske sammen, og la e-postmarkedsføringen løfte din virksomhet til nye høyder!

Hvorfor satse på e-postmarkedsføring?

Hva om vi kunne avsløre en markedsføringskanal som gir deg en utrolig avkastning på hele 40 ganger investeringen din? Høres det interessant ut? Vel, da er e-postmarkedsføring absolutt noe du bør utforske!

Ifølge Direct Marketing Association har e-postmarkedsføring en gjennomsnittlig avkastning på investeringen (ROI) på hele 40 dollar for hver dollar du investerer. Det betyr at for hver krone du bruker på e-postmarkedsføring, får du i gjennomsnitt 40 kroner tilbake. Dette er en av de mest imponerende ROI-ene i markedsføringsverdenen, og det er få andre kanaler som kan matche denne suksessen.

Så hvorfor vente? Ta steget inn i e-postmarkedsføringens verden og se hvordan det kan forvandle din virksomhet til en lønnsom suksesshistorie!

Vi kan blant annet hjelpe deg med

 • Utvikle en strategi for e-postmarkedsføring

 • Valg av e-postleverandør

 • Oppsett av nyhetsbrev

 • Oppsett av automatiserte e-poster

 • Tekst og design til e-post

 • Samle inn e-postadresser / bygge e-postliste

 • Rapportere på effekten av e-postaktivitetene dine

INEVO er Klaviyo Partner, og har i tillegg erfaring med blant annet følgende e-postverktøy: Voyado, Mailchimp, Emarsys, Apsis, Campaign Monitor, Get Response og Sleeknote.

Kom i gang!

Er du klar for å ta din e-postmarkedsføring til nye høyder? Enten om du vil starte fra scratch eller forbedre dine eksisterende aktiviteter, kan vi hjelpe deg å nå dine mål! Kontakt oss her for en hyggelig prat.