Hopp til hovedinnhold
Tilbake til tjenester

Tilbake til tjenester

Du har garantert hørt snakk om grafisk design

Du vet jo hva det er - men hvorfor er det viktig for din bedrift?

Vårt designteam har mange års tverrfaglig erfaring i krysningspunktet mellom design og markedsføring. I motsetning til hva mange tror, handler grafisk design om mer enn å gjøre ting fint å se på. Vi kan hjelpe deg å høste verdi ved hjelp av grafisk design.

Hva er grafisk design?

Du og din bedrift har sikkert et forhold til kommunikasjon. Vi kommuniserer jo tross alt hele tiden - hjemme, på kontoret og på matbutikken. Visste du at grafisk design også handler om kommunikasjon?

Grafisk design inngår i det vi kaller for visuell kommunikasjon. Det er et viktig verktøy for dele budskap på en forståelig og engasjerende måte.

Du har sikkert hørt uttrykket “et bilde sier mer enn tusen ord”, det gjelder også med grafisk design. Kombinasjonen av farger, oppsett, elementer og typografi kan fremkalle både følelser og tanker hos de som opplever det.

Grafisk design inngår i mange ulike deler av din drift og kommunikasjon. Før i tiden så vi gjerne grafisk design på plakater, i magasiner og avisreklamer. I dagens digitale mediebilde har bruksområdene eksplodert.

Hvorfor er grafisk design viktig?

I en digital verden som stadig blir mer og mer visuelt-sentrert er det viktig med flinke designere i sitt støtteapparat.

Du ville antakelig ikke møtt opp på en rød løper i joggebukse - det er tross alt ikke det inntrykket du ønsker å gi? På samme måte handler grafisk design om hvilket inntrykk din bedrift gir, hvordan den ser ut utenfra.

Grunner til at grafisk design er viktig for din bedrift:

 • Godt førsteinntrykk - Med godt grafisk design bidrar du til at potensielle kunder får et godt førsteinntrykk etter å ha blitt eksponert for ditt merke for første gang.
 • Merkevarebygging - Grafisk design bidrar til å bygge din visuelle identitet. Dette er avgjørende for hvordan inntrykk kundene sitter igjen med av din merkevare.
 • Troverdighet - Grafisk design av høy kvalitet er med på å øke din profesjonalitet. I kombinasjon med en helhetlig visuell identitet blir du oppfattet som mer troverdig
 • Konkurransedyktig - Design av høy kvalitet løfter deg på høyde med dine konkurrenter, kreativt design skiller deg ut.

Hvorfor INEVO?

Å ansette en grafisk designer er en både tidkrevende og dyr prosess.

Vi vet at du har dårlig tid, derfor kommer vi inn i bildet.

Våre designere utformer gjennomtenkte produkter etter anerkjente designprinsipper, og tilpasser annonsene til din målgruppe og kampanje. Vi er opptatt av kvalitet og kreativitet.

La oss hjelpe deg, slik at du kan nyte verdien grafisk design har å by på.

Vi kan blant annet levere:

 • SoMe-annonser
 • Google Display
 • Kampanjer
 • Oppslag
 • Motion graphics
 • Nyhetsbrev
 • Webside-bannere
 • Landingssider
 • Websider
 • Og mye mer!

Din OMA

Det er vårt designteam som får oppdraget når du er behov for å løfte din grafiske profil. Likevel er vi opptatt av at våre operative markedsassistenter (OMA) har kompetansen som trengs for enkle designoppgaver.

Hvis du trenger noen til å lage og drifte kampanjene dine, styre dine sosialemediekanaler og sende nyhetsbrev - da er det kanskje en OMA du er ute etter!

En OMA er fysisk til stede på din arbeidsplass 1-3 ganger i uken. Ved å være fysisk tilstede på din arbeidsplass 1-3 dager i uken, får OMAen en unik innsikt og relasjon til deg og din merkevare.

I alle sine oppgaver har våre OMAer hele vårt fagmiljø å støtte seg på. Det betyr at din OMA har designteamet i ryggen når behovet melder seg.

Om du er nysgjerrig på denne løsningen kan du lese mer om vår OMA-modell her!

Kom i gang!

Ønsker å gi gode førsteinntrykk, bygge din merkevare, få bedre troverdighet og være konkurransedyktig? Da bør du kontakte oss! La oss slå av en prat.