Hopp til hovedinnhold
Tilbake til tjenester

Tilbake til tjenester

Innholdsmarkedsføring - som skaper ekte resultater

Leter du etter en bedre måte å komme i kontakt med og engasjere ditt publikum? Da har du kommet til riktig sted. Våre tjenester for innholdsmarkedsføring kan hjelpe deg med nettopp dette.

Superoffice, Reprice, Digizuite

Vårt team av eksperter vil jobbe med deg for å skape en innholdsstrategi som er i tråd med dine forretningsmål og sørge for at du gjennomfører den med presisjon.

Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er den ultimate måten å både fange oppmerksomheten til ditt publikum og skape vekst for din bedrift.

Det handler om å lage verdifullt og engasjerende innhold som treffer din målgruppe, og som plasserer din merkevare som en autoritet i bransjen. Det kan være alt fra blogginnlegg, videoer, kampanjer på sosiale medier og e-bøker.

Uansett hvilket type innhold du er ute etter, vil denne typen markedsføring gi deg en mulighet til å snakke direkte med ditt publikum og bygge en lojal følgerskare.

Hvorfor din bedrift trenger innholdsmarkedsføring i dag

Innholdsmarkedsføring er nøkkelen du trenger til å låse opp det fulle potensialet av din digitale tilstedeværelse.

 • 67% av markedsførere rapporterer at innholdsmarkedsføring øker antallet leads de får.
 • 72% av markedsførere mener at innholdsmarkedsføring gir nyttig informasjon.
 • 63% av markedsførere avslører at innholdsmarkedsføring hjelper til med å generere kundelojalitet.

Ved å lage verdifullt og relevant innhold, kan du tiltrekke og engasjere potensielle kunder, etablere deg som en autoritet i bransjen og bygge tillit til ditt målpublikum. Dette fører til økt trafikk på nettsiden, forbedrede søkemotor-rangeringer og til slutt: Økt leads og salg.

Med evnen til å skape målbare resultater og ROI (return on investment) er innholdsmarkedsføring et kraftfullt verktøy for enhver bedrift.

Hvorfor velge INEVO?

Vårt dyktige innholdsteam har omfattende erfaring med å planlegge, lage og distribuere innhold som hjelper deg med å skalere din tilstedeværelse på nett.

Uansett om du ønsker å øke trafikken på nettstedet, generere leads eller generelt øke salget, har vårt team ekspertisen du trenger for å nå dine mål.

Vi legger til: Med et fokus på å lage høykvalitets, engasjerende innhold som er optimalisert for søkemotorer, vil vi hjelpe deg med å bygge en sterk online autoritet som gir deg sterke resultater.

Hva kan INEVO hjelpe deg med?

 • Utvikle en innholdsstrategi som er i tråd med dine forretningsmål
 • Lage høykvalitets, engasjerende innhold som treffer ditt målpublikum
 • Optimalisere innholdet for søkemotorer
 • Bygge en sterkere digital tilstedeværelse
 • Generere leads og trafikk på nettsiden
 • Øke salget
 • Posisjonere merkevaren din som en autoritet i bransjen
 • Måle og analysere ytelsen til innholdet
 • Kontinuerlig forbedre innholdet og strategien basert på data-drevne innsikt og ekspertise

Våre resultater snakker for seg selv…

Ta en titt på et par eksempler av bedrifter som vi har jobbet med - og hva vi har hjulpet dem med å få til med innholdsmarkedsføring:

 • LeadSquared: Vi hjalp LeadSquared tredoble den organiske søketrafikken sin på kun 90 dager. Ta en titt på suksesshistorien her.
 • Digizuite: Vi har fått Digizuite-bloggen til å vokse fra 22,000 besøkende i 2021 til 75,000 besøkende i 2022.
 • SuperOffice: Ved å kombinere det å lage nytt innhold og forbedre eksisterende innhold, har vi hjulpet SuperOffice å rangere på side 1 på Google for nøkkelordene: CRM, kundeservice, kundeopplevelse og B2B-salg.

Hva venter du på? La oss sette i gang!

Ikke gå glipp av muligheten til å bygge relasjoner med kundene dine, øke salget og skape større autoritet med en sterk innholdsstrategi. Ta kontakt!

Ofte stilte spørsmål

Innholdsmarkedsføring vil si markedsføring hvor man produserer og distribuerer innhold med formål om å engasjere og bygge langvarige relasjoner med kundene dine.

Hvis du vil treffe målgruppen din, så må du også produsere innhold de ønsker å se. Innholdsmarkedsføring hjelper deg til å bli mer synlig i søkemotorene (så målgruppen finner deg), øke troverdigheten og autoriteten din for tema du skriver om, samt bidra til flere konverteringer.

Ha fokus på målgruppen din og ha et tydelig budskap, fokuser på kvalitet i innholdet fremfor kvantitet, fortell en historie, vær original, få leserne til å tenke og slipp lidenskapen fri.

Klar for å se resultater?

Ta en kaffe med oss — vår dør er åpen.