Hopp til hovedinnhold

“Content is king” sa Bill Gates i 1996. Det har aldri vært mer sant enn det er i dag. Finn ut hvorfor din bedrift bør satse på innholdsmarkedsføring her!

Vårt innholdsteam har lang erfaring innen produksjon av innhold som skaper resultater. Vi skaper innhold, slik at du kan få sterkere kunderelasjoner og økt nettstedstrafikk.

Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er som navnet tilsier, markedsføring og innhold. Mer bestemt, produksjon og distribusjon av innhold. Det er det norske navnet på det du kjenner som content marketing, en viktig underkategori av digital markedsføring.

Hva skal du publisere på ulike digitale flater? Og hvordan kan det gi noe form for verdi? Effekt? Profitt?

Slik som i tradisjonell markedsføring, handler det om å legge frem en strategi som skal øke engasjementet blant kundene dine. Innholdsmarkedsføring tar det likevel ett steg lenger.

Målet med denne typen markedsføring er å bygge langvarige relasjoner med kundene dine. Og det er nettopp disse langsiktige relasjonene som kan være av stor nytte for bedriften din. Enten det er gjennom økt salg eller generelt mer merkebevissthet.

Hvorfor satse på innholdsmarkedsføring?

70% av oss vil mye heller skaffe informasjon om en bedrift gjennom et bra blogginnlegg, enn fra en typisk reklame eller annonse vi får opp på Google. Sosiale medier er et annet aktuelt område som krever innhold hele tiden. 80% av nordmenn i alderen mellom 16 og 79 er aktive på sosiale medier, ifølge SSB.

Tallene snakker for seg selv. Innholdsmarkedsføring er mer enn en trend i den stadig skiftende digitale markedsføringsverdenen. Innholdsmarkedsføring er den nye standarden for kommunikasjon og påvirkning.

Hvis du vil treffe målgruppen din, så må du også produsere innhold de ønsker å se - det hjelper vi deg med.

Hvorfor INEVO?

I INEVO har vi fokus på å lage innhold som gir deg resultater.

I dag har vi et dyktig innholdsteam som produserer sterke artikler som hjelper deg å rangere i søkemotorer - for søkeord som er relevante og som har høyt søkevolum.

Vi har lang erfaring med innholdsproduksjon som driver trafikk og skaper synlighet. Vinn hos søkemotorene og kundene i samme slengen.

Gjennom gode artikler, tilpasset din målgruppe og ditt behov hjelper vi deg å posisjonere deg digitalt.

Vår tverrfaglige kompetanse gir deg et stort fortrinn når du velger oss til å ta din digitale tilstedeværelse til nye høyder!

Kom i gang!

Hvis du ønsker innhold til din nettside og er klar for å se gode resultater - kontakt oss, så tar vi en prat!


Ofte stilte spørsmål

Innholdsmarkedsføring vil si markedsføring hvor man produserer og distribuerer innhold med formål om å engasjere og bygge langvarige relasjoner med kundene dine.

Hvis du vil treffe målgruppen din, så må du også produsere innhold de ønsker å se. Innholdsmarkedsføring hjelper deg til å bli mer synlig i søkemotorene (så målgruppen finner deg), øke troverdigheten og autoriteten din for tema du skriver om, samt bidra til flere konverteringer.

Ha fokus på målgruppen din og ha et tydelig budskap, fokuser på kvalitet i innholdet fremfor kvantitet, fortell en historie, vær original, få leserne til å tenke og slipp lidenskapen fri.

Klar for å se resultater?

Ta en kaffe med oss — vår dør er åpen.