Hopp til hovedinnhold
Tilbake til tjenester

Tilbake til tjenester

Løft salget med markedsføring på sosiale medier

Vi bistår norske nettbutikker med å øke omsetningen fra Sosiale Medier i kanaler som Facebook, Instagram, TikTok og Snapchat

Vi analyserer, setter opp, drifter, og optimaliserer alle kampanjer kontinuerlig.

Unikt og godt innhold er essensen i å skape salg i sosiale medier. I tillegg må du ha god kjennskap til hvem publikummet ditt er og hva de er interessert i, hvordan de ulike kanalene fungerer og hva som skal til for å skape resultater.

De største fordelene med markedsføring på SoMe

 • Høy ROI (avkastning for pengene)

 • Fungerer godt i både medgang- og nedgangstider

 • En sterk plattform for å skape et behov

 • God synergi med store kanaler som Google Ads og e-postmarkedsføring.

 • En kanal som bygger på både langsiktig- og kortsiktig markedsføring

 • Ypperlig kanal for merkevarebygging og bygge kunderelasjoner

 • Godt egnet til å skaffe nye kunder

Kontakt oss om sosiale medier ->

Hva trenger jeg å vite om sosiale medier?

De fleste av oss har et forhold til sosiale medier. Sannsynligheten er stor for at du som leser dette har profil på minst ett sosialt medium og kanskje også er innom enkelte sosiale medier daglig.

Det du kanskje ikke har et forhold til er hvordan markedsføring i sosiale medier foregår. Eller så har du en god oversikt, men vet ikke hvor du skal starte. Kanalstrategier, ann, annonser, analyser og evalueringer.

Når det gjelder sosiale medier skiller vi mellom organisk og betalt. Organisk er det man gjør på sosiale medier som ikke koster penger. Betalt annonsering er betalte visninger av bilder eller videoer på sosiale kanaler (ol.)

Sosiale medier kan være både komplekst og vanskelig, men det er langt fra umulig å mestre. Det er ikke uten grunn at sosiale medier har blitt viktige markedsføringskanaler, og vi kan hjelpe deg å nå ditt potensial!

Sosiale medier forkortes ofte til SOME. Dette betegner flere ulike digitale kanaler som legger opp til å skape og dele innhold, samt delta i et sosialt nettverk. Topp 5 sosiale medier i Norge - daglig bruk (Q1’22):

Hvorfor satse på sosiale medier?

Det er mye verdi å hente fra sosiale medier. Tar vi Facebook som eksempel ser vi at 3,5 millioner nordmenn har profil og 67% av alle i Norge er inne på facebook daglig. Mulighetene til å jobbe betalt og organisk side om side gjør at effekten av kanalene kan være stor.

På sosiale medier kan du finne mennesker i alle aldre og mulighetene for å nå ut med dine budskap er store. Men hvordan går du frem? Les mer her

Det er svært mange fordeler ved markedsføring på sosiale medier, vi har samlet noen av våre favoritter i avsnittet over.

Sosiale medier er en god plattform for å nå ut til nye kunder og en rå kanal til å skape behov.

Vi kan blant annet hjelpe deg med

 • Utvikle en strategi for sosiale medier

 • Hygienesjekk av din annonsekonto og organisk profil i sosiale medier

 • Oppsett av nye kontoer (Business Manager, annonsekonto og pixel med konverteringssporing

 • Oppsett, drift, vedlikehold og optimalisering av betalte annonser

 • Kurs / workshops i betalt annonsering

 • Kurs / workshops i organisk

 • Rapportere på effekten av sosiale medier aktivitetene

 • Profitoptimalisering

Vi er også sertifisert partner i Meta (Facebook og Instagram)

Hvorfor INEVO?

I INEVO jobber vi strategisk og operativt med betalt annonsering, innhold og ivaretar kanalenes egenart. Vårt SOME-team har lang erfaring med hvilket innhold som fungerer og annonsering, og jobber operativt med blant annet Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok og mer.

Din SoMe spesialist

Når du inngår et samarbeid med oss kan du få en sosiale medier spesialist som vil hjelpe deg meg det du trenger.

Ved å ha en sosiale medier spesialist sørger du for at dine sosiale medier alltid er oppdatert, og at kampanjene dine blir vedlikehold  og optimalisert.

Kom i gang!

Er du klar for å øke synlighet, skape trafikk, engasjement eller verdi i sosiale medier? Da bør du kontakte oss! Vi hjelper deg å nå dine mål!