Hopp til hovedinnhold
Tilbake til tjenester

Tilbake til tjenester

Brukeropplevelse (UX)

I INEVO elsker vi sterke digitale produkter med gode brukeropplevelser. La oss hjelpe deg å gjøre din løsning til en helhetlig opplevelse for kundene dine!

Våre UX-designere kan skape nye design, eller analysere og forbedre eksisterende - alt basert på ditt behov. Vår kompetanse innen UX og design, kombinert med et fagmiljø bestående av eksperter innen SEO, CRO og digital markedsføring, gjør at vi kan løfte din digitale tilstedeværelse til nye høyder.

Her er våre beste grunner til å investere i UX:

  • Brukere har lettere for å finne det de ser etter – øker sannsynligheten for å gjøre en konvertering, eksempelvis; kjøp eller påmeldinger på nyhetsbrev, eller laste ned en PDF.

  • Produktet blir skreddersydd med de rette menneskene i tankene

  • God UX kan redusere kostnader på kundeservice og support

  • Bidra til å få flere fornøyde kunder, økt lojalitet og høyere ordreverdi per kunde

Hva er brukeropplevelse/UX?

UX (User Experience) eller brukeropplevelse referer til interaksjonen vi mennesker har med produkter eller tjenester. Dette omfatter hva, når, hvor, hvorfor, samt hvem som bruker et gitt digitalt produkt eller tjeneste.

Poenget med godt UX-design er å sikre en god opplevelse for den som benytter tjenesten.

Vi mener det er en selvfølge at brukeren skal kunne bruke produktet ditt uten anstrengelse og frustrasjon.

Hvorfor er brukeropplevelse viktig?

Good design is good business

Thomas J. Watson, IBM

UX handler om å oppfylle brukernes behov.

Vi gjennomfører brukeropplevelsesdesign med bakgrunn i din målgruppe. På den måten sikrer vi at deres behov er ivaretatt.

Gode opplevelser med lite friksjon skaper fornøyde og lojale kunder. Jo enklere det er å bruke tjenesten, jo mer fornøyd blir kundene. Fornøyde kunder øker salg.

Hvorfor INEVO?

Med publikum og brukerreiser i betraktning utvikler INEVO solide UX-design som brukerne forstår og elsker. Ved å lede kundene bevisst gjennom din løsning, øker vi sannsynligheten for konvertering.

INEVO har et sterkt og erfarent team innen UX som sørger for at du kan nyte alle fordelene av et godt UX design. I tillegg kan du dra nytte av INEVOs store fagmiljø - slik at du er godt rustet for hele det digitale landskapet.

Dette kan vi hjelpe deg med:

Innsiktsarbeid

  • Analyse og research
  • Analyse av universell utforming
  • Brukertesting
  • Tilstandsrapporter

Funksjonelle disipliner

Klar for å se resultater?

Ta en kaffe med oss — vår dør er åpen.