Hopp til hovedinnhold

I INEVO elsker vi sterke digitale produkter med gode brukeropplevelser, som når både bruker- og bedriftsmål. Kombinert med vår kunnskap om CRO (konverteringsoptimalisering) og SEO (søkemotoroptimalisering) kan vi løfte ditt nettsted eller produkt til nye høyder. INEVO kan hjelpe din bedrift med å skape nytt design, eller analysere og forbedre eksisterende.

Hva er UX?

UX (User Experience) eller brukeropplevelse referer til interaksjonen vi mennesker har med produkter eller tjenester. Dette omfatter hva, når, hvor, hvorfor, samt hvem som bruker et digitalt produkt eller tjeneste.

Poenget med godt UX-design er at brukeren skal kunne bruke produktet ditt uten anstrengelse og minst mulig frustrasjon. Rett og slett, passe på at produktet oppleves som behagelig og brukbart.

God UX er viktig for din bedrift. Jo enklere det er å bruke tjenesten, jo mer fornøyde kunder får du, og ikke minst det kan bidra til å øke salget.

Hvorfor investere i UX?

Det finnes utallige grunner, men her er et fåtall av de store:

  • Brukere har lettere for å finne det de ser etter – øker sannsynligheten for å gjøre en konvertering, eksempelvis; kjøp eller påmeldinger på nyhetsbrev, eller laste ned en PDF.
  • Produktet blir skreddersydd med de rette menneskene i tankene
  • God UX kan redusere kostnader på kundeservice og support
  • Bidra til å få flere fornøyde kunder, økt lojalitet og høyere ordreverdi per kunde
Good design is good business

Thomas J. Watson, IBM

Klar for å se resultater?

Ta en kaffe med oss — vår dør er åpen.