Hopp til hovedinnholdet
Tjeneste

Utvikling

Vi i INEVO er ikke bare et markedsføringsbyrå – vi planlegger, designer og utvikler også alt fra nettsider til avanserte systemer. I teamet vårt har vi dedikerte fagspesialister som koder selv, samtidig som vi også har internasjonale samarbeidspartnere med dyktige utviklertalenter.

Kodehistorikk

Når vi utvikler løsninger har vi alltid nøye dokumentert kode med historikk fra første kodelinje. På den måten kan hvem som helst med fagkunnskap forstå og kunne gjøre endringer i vårt arbeid ved en senere anledning.

Operativt med kunder kombinert med fagmiljø

Hele konseptet bak selskapet vårt er å jobbe sammen. Derfor har vi utviklere som sitter ute hos kunden for å forstå og bli kjent med bedriften og dens daglige utfordringer. Dette, i kombinasjon med sparring og teamwork med fagspesialister innen andre felt fra INEVO gir arbeidet vårt en unik tverrfaglig bredde.

Vårt kjerneområde

Vår kjernekompetanse er systemutvikling i .NET og webutvikling i WordPress og WooCommerce. Når det er sagt er vi fremoverlente og tar gjerne utfordringen med nye teknologier og plattformer.

Hvordan er prosessen?

Hos oss starter løpet typisk med en design sprint hvor vi kartlegger og definerer problemer og kommer med mulige løsninger som vi tester. Deretter samles designere og utviklere med data fra brukertester. I denne fasen setter vi opp en plan med kunden som definerer hvordan vi kan produsere den beste løsningen fra A-Å.

Les mer om vårt utviklingsprosjekt med Tekstdoktor.no her!

VÅRE KUNDER ER FORNØYDE MED VÅR OMA - MODELL

Venstre

Venstre

Les hvordan Venstre og INEVO skapte en digital strategi som bidro til et historisk valgresultat.

Les suksesshistorien
Ragn-Sells

Ragn-Sells

Les hvordan Ragn-Sells fikk rekordomsetning på nett ved hjelp av INEVO.

Les suksesshistorien
Der Ute

Der Ute

Les hvordan Der Ute sammen med INEVO skapte en sterk omsetningsvekst med WOW-opplevelse på nett!

Les suksesshistorien