Hopp til hovedinnhold

Tilbake til blogg

Netthandelsblogg: INEVO

5 ting jeg har lært i INEVO

Julie Foss
24.09.2021

Vær nysgjerrig

Som student halvveis i et bachelorløp er det begrenset hvor mye man har av praktisk erfaring. Det rare er at selvtilliten likevel var på topp, og jeg anså allerede meg selv som en relativt god markedsfører med mye kunnskap. Jeg hadde tross alt fått meg jobb! Det tok ikke lang tid før selvtilliten skulle få en knekk, og jeg måtte innse at man faktisk ikke trengte være ferdig utlært før man starter i jobb. 

Så jeg stilte spørsmål, masse spørsmål! Jeg var supernysgjerrig og ville lære meg alt. Sånn har det fortsatt og hver uke har jeg sugd til meg lærdommer som en svamp fra dyktige kollegaer. Nysgjerrige folk lærer mer.

Tillit lar individet vokse

Jeg har aldri opplevd å få så mye tillit på så kort tid som jeg har fått i løpet av mine år i INEVO. Etter kun et par uker med opplæring fikk jeg tildelt oppgaver som skulle leveres til kunde, og etter kun knappe to måneder var jeg på vei til å besøke min aller første kunde som Operativ markedsassistent (OMA). Alt gikk så fort, men all tillit fra ledelse og kollegaer gjorde at jeg visste at jeg var i trygge hender og at dette skulle gå bra.

På mange måter er det nettopp tilliten som har latt meg vokse, både som enkeltmenneske og som digital rådgiver. Jeg har lært meg å stå på egne ben og stole på at det jeg kan er bra nok og nyttig for andre.

Psykologisk trygghet er alfa og omega

Noe av det beste med å jobbe i INEVO har vært følelsen av trygghet, tilhørighet og ikke minst rom til å være den du er og si det du mener. Skillet mellom ledelse, heltids- eller deltidsansatt har vært minimale, nesten umerkbare. Her er det rom for alle til å snakke høyt om hva de tenker om mener. Jeg opplever at dette har skapt høyere trivsel, høyere engasjement og ikke minst – høyere prestasjon.

Er det en ting INEVO er gode på er det å jobbe som et team! Møter man på utfordringer er det alltid noen villige til å hjelpe, føler du deg overarbeidet er det alltid noen som er klare for å stille opp og er du utslitt vil det alltid være noen der til å lytte. Psykologisk trygghet er alfa og omega!

Velg en retning og implementer som et helvete

Er det en ting som har festet seg fra første forelesning i Digital Markedsføring med Karl Philip Lund er det Jack Welch’s sitat som sier at du skal ‘velge en retninger og implementere som et helvete’. Det høres kanskje litt useriøst ut, men det funker som bare det! Det handler rett og slett bare om å peke seg ut et mål, få folk med seg og implementere tiltak som kan hjelpe deg til gjennomføring og oppnådd mål.

Gode kollegaer er gull verdt

Sist men ikke minst vil jeg benytte sjansen til å skryte av den fantastisk fine gjengen jeg nå forlater. En gjeng som jobber hardt for å oppnå kunder og samarbeidspartnere sine mål.

Jeg har lært så utrolig mye på mine år i INEVO, ikke bare om digital markedsføring, men om hvordan man snakker til og respekterer hverandre, gjør hverandre gode og ser folk vokse og utvikle seg. Nettopp disse tingene er det som skaper et godt og trygt arbeidsmiljø – gode kollegaer er gull verdt.

Dette var vemodig. Tusen takk for nå!

Klar for å se resultater?

Ta en kaffe med oss — vår dør er åpen.