Hopp til hovedinnhold

Priser

Her finner du en oversikt over de ulike samarbeidsmodellene vi har. Våre operative markedsassistenter (OMA) har bistått alt fra små og mellomstore bedrifter, til noen av Norges største merkevarer.

Operative markedsassistenter (OMA)

Operative markedsassistenter(OMA) er en kombinasjonsløsning som gir deg effektiv tilgang til dyktige personer, handlekraft og fagmiljø – uten å ansette.

Med denne løsningen får du en dyktig person hos deg hver uke, samtidig som du kan være trygg på at personen blir ivaretatt og fulgt opp faglig. OMA-ordningen kombinerer det beste fra in-house rekruttering og tradisjonelle byråtjenester.

Det finnes 3 forskjellige nivåer av operative markedsassistenter.

NIVÅ 1

OMA

Passer bra for selskaper som har noe intern kompetanse, men trenger hjelp med digital markedsføring.

fra 37500,- per måned

  Du får:

 • En dedikert OMA hos deg en dag i uken som hjelper med digital markedsføring, interne driftsoppgaver og/eller prosjekter

 • Hjelp med innhold, nettbutikk, e-postmarkedsføring, sosiale medier, søk, analyse m.m

 • Reduserte kostnader og mindre risiko enn faste ansettelser

 • Tilgang til ledende digitalt fagmiljø til faste reduserte timepriser og raske responstider

NIVÅ 2

OMA

Passer bra for selskaper som trenger mer in-house kompetanse og mye operativ hjelp med digitale aktiviteter.

fra 55000,- per måned

  Du får:

 • En dedikert OMA hos deg to dager i uken som hjelper med digital markedsføring og/eller prosjekter

 • Hjelp med innhold, nettbutikk e-postmarkedsføring, sosiale medier, søk, analyse m.m

 • Reduserte kostnader og mindre risiko enn faste ansettelser

 • Tilgang til ledende digitalt fagmiljø til faste reduserte timepriser og raske responstider

NIVÅ 3

INEVO Triade

Et team på tre som blir en utvidelse av din markedsavdeling. Optimalt for større organisasjoner, eller i situasjoner hvor personer slutter, blir syke eller skal ut i permisjon.

PRIS PÅ FORESPØRSEL

  Du får:

 • En dedikert erfaren digital markedsfører på ditt kontor 2-3 dager i uken + 2 ekstra ressurser tilgjengelig gjennom uken

 • Dedikert prosjektledelse

 • Strategisk planlegging og rådgivning

 • Tilgang til ledende digitalt fagmiljø til faste reduserte timepriser og raske responstider

 • Sparring med erfarne digitale markedsførere

Ta kontakt

Ønsker du vår ekspertise, eller ønsker du å vite mer?

Byråstøtte

INEVO bygger et stort fagmiljø som våre kunder får tilgang til. Vi rekrutterer og lærer opp unge folk til å bli digitale markedsførere og digitale ledere. OMAene fungerer som «sensorer» ute hos kundene. De blir kjent med flere aspekter av kundens virksomhet og kan når som helst trekke på spesialistmiljøet i INEVO.

Vi dekker alle fagretninger innen digital markedsføring. Alle ansatte følges opp ved hjelp av et egenutviklet karriererammeverk og ukentlige oppfølgingssamtaler.

Rekruttering

INEVO rekrutterer en digital markedsfører for deg. Det er vanskelig å rekruttere, lære opp og holde på digital kompetanse. Derfor har INEVO utviklet OMA-modellen. OMA-modellen gir INEVOs partnere kontinuerlig tilgang på digital kompetanse uten å risikere feilansettelser. INEVO forstår at mange bedrifter allikevel ønsker å ansette folk i egen organisasjon.

Derfor tilbyr vi også rekruttering og plassering av kandidater. Gjennom vårt kontaktnett kan vi utføre kandidatsøk, utvelgelse, testing og prøveperiode. Mens rekrutteringsprosessen pågår, får du umiddelbar tilgang til en erfaren operativ markedsassistent. Når kandidaten er klar, står INEVO for opplæring og oppfølging av din interne ressurs.

Pris: Ca. 1/3 av 1. årslønn