Hopp til hovedinnhold

OMA-modellen

En OMA gir deg hjelpen du trenger, raskere

Du får hjelp til å planlegge og gjennomføre aktiviteter av en operativ markedsassistent som tar ekstremt eierskap og som har erfarne spesialister i ryggen.

Tilknytningen av OMA-er og INEVOs sterke fagmiljø

Tilknytningen av OMA-er og INEVOs sterke fagmiljø

Hva er en OMA?

OMA er kort for “Operativ markedsassistent”. Helt enkelt forklart blir en OMA koblet med en kunde, hvor den sitter 1-3 dager i uken og utfører arbeid innen markedsføring. Resten av arbeidstiden sitter OMAen hos INEVO og drar nytte av vårt fagmiljø.

Vi i INEVO utviklet OMA-modellen etter å ha identifisert disse ønskene hos norske bedrifter:

  • Behov for operativ hjelp med å planlegge, prioritere, utføre og analysere markedsføringsaktiviteter

  • Er ute etter noen som er både kreative og analytiske

  • Ønsker at personen har god kjennskap til bedriften

  • Må ha solid kunnskap innenfor ulike grener av digital markedsføring

Det vi så var at de fleste bedrifter ønsket det samme, uten å bli møtt med en passende løsning. For mange blir svaret å hyre inn en konsulent som kjenner fagfeltet.

Hva er utfordringen med det? Konsulenten har verken kjennskap til merkevaren, bedriften eller menneskene i den.

Spør du oss er dette kritiske punkter for å lykkes med digital markedsføring.

Dine fordeler

Det er en rekke fordeler du kan nyte ved å leie inn en OMA til din bedrift. Vi har samlet de viktigste her:

  • 01

    Løser konsulentutfordringene

    En OMA tar for seg de samme oppgavene du ville gitt en rådgiver - uten de samme utfordringene. Ved å være tilstede på din arbeidsplass blir OMAen raskt kjent med deres merkevare, samtidig som hun for dyp kjennskap til deres bedrift og menneskene i den. Dette i kombinasjon med OMAens brede kompetanse innen markedsføringsfeltet gjør henne til en verdifull ressurs for din bedrift.

  • 02

    Du får et fagmiljø i ryggen

    Når du leier en OMA får du hele INEVOs fagmiljø i ryggen. Tiden din OMA bruker på INEVOs kontorer går med på å sparre med likesinnede og få faglig påfyll. I vårt interne fagmiljø er vi opptatt av å alltid holde tritt med den digitale utviklingen.

  • 03

    Taus kunnskapsdeling

    Fordi våre OMAer er fysisk tilstede hos kundene, tar de også del i den tause kunnskapsdelingen som skjer på enhver arbeidsplass. Den tause kunnskapen har vist seg å forbedre den helhetlige forståelsen av bedriften, dens visjon og mål. Dette gir økt grunnlag for suksess.

  • 04

    Du slipper å ansette

    Å ansette noen er både dyrt og tidkrevende. Enda dyrere blir det ved en feilansettelse. Her sparer du deg for ansettelsesprosessen og blir direkte koblet med en OMA som passer din bedrift og bransje. Du har OMAen akkurat så lenge du trenger bistand. På denne måten kommer du i gang med arbeidet med en gang. Modellen er fleksibel og tipasses dine behov, selv når behovet endrer seg. Kan for eksempel være et godt alternativ til et vikariat. Enklere blir det ikke!

Hva koster det?

Se våre priser.

Ønsker du å vite mer om OMA-modellen?

Ta en kaffe med oss — vår dør er åpen.