Hopp til hovedinnhold

En epoke ble markert den 25. august da INEVO feiret sitt 10-årsjubileum. Vi samlet rundt 100 kolleger, kunder, tidligere kolleger og partnere for å markere denne innholdsrike reisen.

Fra å være en oppstartsbedrift i den digitale verdenen, har INEVO vokst til å være en aktør som blir lagt merke til. Vår reise har vært drevet av et stadig voksende fagmiljø innen digital markedsføring. Vi har investert i kunnskap, erfaring og nyskapende tanker for å sikre at vi alltid er i forkant av bransjens utvikling. Det har vært mange oppturer og nedturer, og i dag er INEVO et stabilt selskap med ca. 30 ansatte.

INEVO gjennom årene

2013: Oppstart + E-handelsdagen 2013

2014: Grunderåret med kundearbeid

2015: Ytterligere - passerer 5 mill. i omsetning

2016: OMA-modellen formaliseres

2017: Nedtur med feilslått partnerskap - passerer 10 mill. i omsetning

2018: Svindel: INEVO blir utsatt for direktørsvindel (!)

2019: Sårbarhet: Vi mister vår største kunde

2020: Corona-året

2021: Hjemmekontor - passerer 15 mill. i omsetning

2022: Tur til Gran Canaria for å feire slutten av Corona (litt for tidlig…)

2023: 10-årsjubileum - passerer 20 mill. i omsetning

OMA-modellen: En viktig rolle for INEVO sin suksess

Siden 2013 har vi utviklet OMA-modellen, en samarbeidsmodell som handler om å rekruttere og utvikle digitale markedsførere og låne dem ut til bedrifter. Denne modellen har vært en viktig faktor bak suksessen til INEVO.

OMA-ene jobber som en del av bedrifters interne team, samtidig som de sparrer kontinuerlig med erfarne spesialister i INEVO sitt fagmiljø. Samarbeidsmodellen bygger på tillit og høy grad av involvering gjennom ukentlig tilstedeværelse.

INEVO: Ti år med vekst

Suksessen til INEVO er ikke bare vår, det er også suksessen til våre ansatte og kunder. Vi er stolte av å være en del av historiene som våre kunder og ansatte skaper gjennom sitt engasjement, lidenskap og dedikasjon. Etter 10 innholdsrike år bak oss er vi klare for å skape flere suksesshistorier i tiden fremover.

Takk for 10 fantastiske år - vi gleder oss til hva fremtiden har å bringe!

Klar for å se resultater?

Ta en kaffe med oss — vår dør er åpen.