Hopp til hovedinnhold

Tilbake til blogg

Blogg: AI

Hva er egentlig AGI?

Kun uker før lederskiftet hos OpenAI rystet Silicon Valley og fikk internasjonal oppmerksomhet, utforsket selskapets medgrunnlegger og sjefsforsker Ilya Sutskever(som satt i det avsatte styret) det transformative potensialet til kunstig generell intelligens (AGI). I denne opplysende videoen, opptatt 17. oktober 2023, belyser Sutskever hvordan AGI kan overgå menneskelig intelligens og radikalt endre alle aspekter av livet vårt. Hør hans syn på løftene og farene ved AGI, og hans optimistiske argument for hvordan enestående samarbeid vil sikre trygg og gunstig utvikling av teknologien.

Ofte stilte spørsmål om kunstig intelligens

Ifølge ilya sutskever, en av grunderne i Open AI, så AGI er som en kunstig hjerne inne i en datamaskin som løser utfordringer og oppgaver på samme måte som et menneske.

Uavhengig av ditt parti, din rolle i politikken eller ditt syn på AI, vil denne teknologien utvilsomt være verdifull for deg. Som politiker må du ofte jobbe med komplekse spørsmål, lange dokumenter og mye kommunikasjon. Med den nye AI teknologien som er tilgjengelig, kan du effektivisere og forbedre mye av det politiske arbeidet. Du vet sikkert at AI nå har potensial til å brukes for alt mellom himmel og hav. Men vet du hvordan det kan brukes praktisk for dine arbeidsoppgaver? Vi har laget denne guiden for å gi deg svarene. Hanan har skrevet et innlegg om hvordan lokalpolitikere kan bruke AI her: https://inevo.no/blogg/5-mater-lokalpolitikere-kan-bruke-ai-til-a-jobbe-mer-effektivt/

Klar for å se resultater?

Ta en kaffe med oss — vår dør er åpen.