Hopp til hovedinnhold

Visste du at 75% av forbrukere baserer antakelser om et selskaps troverdighet på bakgrunn av nettsiden deres?

INEVO har et bredt fagmiljø for markedsføring og et fremoverlent design- og utviklermiljø. Med alle våre erfaringer i ryggen, har vi nå laget et rammeverk for deg som trenger nye nettsider.

Reprice, GA-map, Laerdal, 730.no, Moccamaster, Scoot&Ride, Melk&Honning

Løsningen passer for deg som ønsker raske nettsider, fornøyde brukere og mer igjen for markedsføringsaktivitetene dine. Høres ikke det bra ut?

Vår løsning er INEVO Marketing Pages

INEVO Marketing Pages er vår nettsideløsning for deg.

Med bakgrunn i dine behov skreddersyr vi et design som passer for både deg og dine kunder.

Dette er en velprøvd løsning som sørger for at du har lynraske nettsider med ​​moderne, stabil og sikker kildekode.

Vi tar universell utforming, brukeropplevelse og Google Core Web Vitals på alvor. Med INEVO Marketing Pages er dette ivaretatt for deg fra start, slik at du er synlig for alle, og at du kan fokusere på hva som er viktig for deg.

Sikkerhet er også en prioritering for oss. Med denne løsningen trenger du ikke bekymre deg. Sidene er stabile og sikre, og kan inkludere sikkerhetsrutiner for høysesong og eventuelle cyberangrep mot din bedrift. Det kan og settes opp rutiner for varsling om nettsidene skulle bli trege eller gå ned i perioder.

Helhetlig = Inevo nettsider

Hvorfor investere i INEVO Marketing Pages?

Siden er laget for synlighet og markedsføring: Våre løsninger er laget med markedsføring i bakhodet. Som daglig leder eller markedsfører er det mange faktorer en skal tenke på. I Marketing Pages er innhold allerede tilrettelagt god teknisk søkemotoroptimalisering (SEO) fra dag èn. I løpet av noen få tastetrykk kan du også publisere beriket innhold som Google kan plukke opp (strukturerte data/rich snippets).

Oppfyller Googles krav til Core Web Vitals: Kravene til en fullverdig nettside har blitt større med årene. Google har lansert Core Web Vitals som er vitale faktorer som skal kunne si noe om nettsiden er brukervennlig eller ikke. Når du får en side på INEVO Marketing Pages, er dette tatt høyde for.

Lynraske nettsider - fornøyde brukere handler mer: Raske nettsider har aldri vært viktigere; søkemotorer har sidehastighet som en rangerende faktor. Hos oss får du lynraske nettsider som både brukere og søkemotorer kan være fornøyde med. Visste du at høy sidehastighet kan føre til høyere konverteringsrate?

Design skreddersydd for deg: Når du velger Marketing Pages hos oss får du alltid skreddersydd designutviklet av brukeropplevelsesdesignere . En god nettside representerer merkevaren din og stil og design burde stå i forhold. Visste du at brukere opplever estetisk pent design som enklere å bruke?

Vi tar universell utforming på alvor: Hos oss er universell utforming en selvfølge. Vi ønsker at alle skal kunne benytte våre løsninger uansett funksjonsevne. Ikke bare er det lovpålagt for private virksomheter, det er god forretning å la alle kunne bruke nettstedet ditt.

Visste du at hele 18 % av befolkningen har nedsatt funksjonsevne?

Kommuniser til flere markeder: Kommuniser på tvers av landegrenser med flerspråklighet. Nå ut til nye brukere og markeder med mulighet for å benytte flere språk.

Marketing Pages er ikke bare en nettside, men en digital nettplattform hvor helhet står i fokus: design, utvikling, markedsføring og forretning.

Resultatet blir en helhetlig løsning som tar dagens digitale krav på alvor. En holistisk opplevelse med høy sidehastighet, god brukeropplevelse, godt design, universell utforming og med fokus på synlighet i alle kanaler.

En inngangsportal for alle kanaler

Ønsker du å få et uforpliktende tilbud?

Ta kontakt med oss

Ofte stilte spørsmål

Vi bruker moderne teknologi som minimerer og fjerner ubrukt kode, automatisk komprimerer bilder og statisk genererer innhold, slik at siden er lynrask.

Universell utforming er lovpålagt for norske virksomheter. Det føres tilsyn av nettsteder og kan i verste fall føre til dagbøter hvis funnene ikke utbedres innen tidsfristen.

Vi sørger for at alle grunnelementene for å rangere godt i søkemotorene er til stede. Det er en mengde av faktorer som spiller inn, slik som det tekniske oppsettet, sidehastighet, strukturerte data, Core Web Vitals og godt innhold.

Klar for å se resultater?

Ta en kaffe med oss — vår dør er åpen.